Versenyszabályzat

A virtuális eseményen mindenki a saját felelősségére vesz részt!

Az eseményen részt vehet mindenki, aki elfogadja a versenykiírásban foglalt feltételeket.

Minden résztvevő felelős azért, hogy egészségügyi állapotának megfelelően vegyen részt az eseményen.

A szervező semmilyen bekövetkezett egészségügyi problémáért nem vállal felelősséget.

A virtuális esemény indulójaként, a jelen versenyszabályzatban foglaltakat a Résztvevő magára nézve kötelezően elfogadja és kötelezettséget vállal annak betartására. Tudomásul veszi, hogy az érvényes regisztrációval rendelkező résztvevőkre a jelen versenyszabályzat hatálya kiterjed.

A Résztvevő tudomásul veszi, hogy az online nevezésnél megadott e-mail címre a Szervező levelet, illetve üzenetet küldhet a verseny információival és további eseményekkel kapcsolatban.

A nevezési díj beérkezési határidejének betartása a Résztvevő felelőssége!

Hiányos befizetés esetén a különbözet befizetése szükséges a nevezés érvényessé válásához. Hiányos befizetés esetén a Szervező e-mailen értesít a különbözet mértékéről, amelynek megfizetésére 2 naptári nap áll rendelkezésre. Amennyiben a megadott határidőn belül a különbözeti összeg a Szervező bankszámláján nem kerül jóváírásra, a nevezés törlésre kerül.

A esemény célja: A mozgás népszerűsítése, a versenyszerűen sportolók és amatőr sportolók verseny-lehetőségének bővítése.

Minden résztvevő elfogadja, hogy a jelentkezéskor elküldött adatai a valóságnak megfelelnek, azok tárolásához és felhasználásához hozzájárul.

A szervező a változtatás jogát fenntartja! 

További információk: runnerforunners@gmail.com